Brunner & Suddarth’s Textbook of Medical-Surgical Nursing 11th edition Smeltzer, Bare, Hinkle, Cheever Test Bank

$12.00

  • Download: brunner and suddarth textbook of medical surgical nursing 12th edition test bank
  • Price: $12
  • Published: 2006
  • ISBN-10: 0781759781
  • ISBN-13: 978-0781759786

Description

brunner and suddarth textbook of medical surgical nursing 11th edition test bank

Brunner: Medical-Surgical Nursing, 11th Edition

Test Bank – Chapter 1: Health Care Delivery and Nursing Practice

Multiple Choice

1.  The school nurse teaching a health promotion class to high-school students informs the group that health may be defined as:

A)  Being disease free

B)  Having fulfilling relationships

C)  Having a clean drinking source and nutritious food

D)  Being connected in body, mind, and spirit

Ans:  D

Chapter:  1

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Teaching/Learning

Objective:  1

Patient Needs:  B-1

Feedback:  The World Health Organization defines health as a “state of complete physical, mental, and social well being.”

2.  Which of the following desirable characteristics would an effective nurse possess?

A)  Sensitivity to cultural differences

B)  Team-focused nursing approach

C)  Strict adherence to routine

D)  One set cultural practice

Ans:  A

Chapter:  1

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Caring

Objective:  5

Patient Needs:  C-2

Feedback:  Effective nursing care must be culturally competent, appropriate, and sensitive to cultural differences.

3.  What type of health problem is the nurse most likely to see in the health care system?

A)  Poor prenatal care

B)  Lack of information

C)  Immobility

D)  Chronic disease

Ans:  D

Chapter:  1

Cognitive Level:  Comprehension

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing Process

Objective:  2

Patient Needs:  D-4

Feedback:  The decline in the birth rate and the increase in lifespan have resulted in a growing- older adult population. This population is living longer due to a variety of factors. This longevity contributes to the increase in chronic diseases.

4.  The nurse is assisting a patient in planning to return to work after an extensive illness. The patient’s need for self-fulfillment fits in which level of Maslow’s Hierarchy of basic needs?

A)  Physiologic

B)  Safety and security

C)  Love and belonging

D)  Self-actualization

Ans:  D

Chapter:  1

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing Process

Objective:  1

Patient Needs:  C-1

Feedback:  Self-actualization, which is among the highest-level needs according to Maslow’s Hierarchy, may be reached through self-fulfillment, desire to know and understand, and aesthetic needs.

5.  Viewing health and illness on a continuum assists the nurse in understanding that:

A)  Care should focus on the treatment of disease.

B)  A person’s state of health is ever-changing.

C)  A person does not have varying degrees of illness.

D)  Care should focus on the patient’s response to medications.

Ans:  B

Chapter:  1

Cognitive Level:  Comprehension

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Caring

Objective:  1

Patient Needs:  B-1

Feedback:  By viewing health and illness on a continuum, it is possible to consider a person as being neither completely healthy nor completely ill. Instead, a person’s state of health is ever-changing and has the potential to range from high-level wellness to extremely poor health and imminent death.

6.  The nurse working in a community health clinic teaches that disease prevention is best achieved through:

A)  Attending self-help groups

B)  Yearly physicals

C)  Community social events

D)  Behaviors that promote health

Ans:  D

Chapter:  1

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Teaching/Learning

Objective:  1

Patient Needs:  B-2

Feedback:  Health is seen as a lifestyle that is oriented toward wellness. The lifestyle is accomplished through health-promoting behaviors.

7.  A nurse on a medical-surgical unit has been asked to become a member of the hospital’s Continuous Quality Improvement (CQI) committee. In preparing to serve on this committee, the nurse learns that CQI programs:

A)  Establish accountability on the part of health care professionals

B)  Focus on the process used to provide care

C)  Identify incidents rather than processes

D)  Justify health care costs

Ans:  B

Chapter:  1

Cognitive Level:  Comprehension

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Communication/Documentation

Objective:  2

Patient Needs:  A-1

Feedback:  Continuous Quality Improvement programs focus on the processes used to provide care with the aim of improving quality by improving the processes. The Quality Assurance programs of the 1980s focused on individual incidents and errors and were required for reimbursement of services.

8.  Managed health care has led to significant changes in the health care delivery system. What effect has managed health care had on the hospital’s patient population?

A)  Patients are in the hospital for a longer period of time.

B)  Pre-negotiated payment rates have remained unchanged.

C)  Patients with high home care needs are being discharged into the community.

D)  Use of ambulatory care has decreased.

Ans:  C

Chapter:  1

Cognitive Level:  Comprehension

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Communication/Documentation

Objective:  2

Patient Needs:  A-1

Feedback:  The results of managed care include a reduction of in-hospital days, more severely ill patients, and patients who are discharged into the community with high home care needs.

brunner and suddarth textbook of medical surgical nursing 11th edition pdf

9.  The Patient’s Bill of Rights includes the patient’s right to privacy. When might the nurse break this right?

A)  When the patient has threatened to harm himself or herself

B)  When the patient has been diagnosed with a terminal disease

C)  If a family member has called to inquire about the patient’s condition

D)  There are no circumstances when this rule may be broken.

Ans:  A

Chapter:  1

Cognitive Level:  Comprehension

Difficulty:  Difficult

Integrated Process:  Caring

Objective:  3

Patient Needs:  A-2

Feedback:  The patient has the right to privacy in all circumstances. The exception is if the patient threatens to harm himself or herself or someone else.

10.  In order for the nurse to implement the interventions in a clinical pathway, what first must be done?

A)  Interventions must have a signed physician’s order.

B)  The nurse manager must review the plan.

C)  The unit must approve the document.

D)  The nurse must sign the document prior to initiating.

Ans:  A

Chapter:  1

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Communication/Documentation

Objective:  4

Patient Needs:  A-1

Feedback:  A clinical pathway must have a signed physician’s order prior to implementing the interventions.

11.  A nurse researcher is conducting a study about the effects of noise on hospitalized patients’ pain levels. The primary purpose of nursing research is to:

A)  Involve patients in their care while hospitalized

B)  Contribute to the scientific base of nursing practice

C)  Draw conclusions about the quality of patient care

D)  Explain ongoing medical studies to patients

Ans:  B

Chapter:  1

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Communication/Documentation

Objective:  3

Patient Needs:  A-1

Feedback:  Nursing research may be conducted by direct care providers or nurse researchers. The primary purpose of nursing research is to contribute to the scientific base of nursing and improve nursing practice based on evidence.

12.  Home health care is becoming one of the largest practice areas for nurses. What has contributed to this change?

A)  Chronic nursing shortage

B)  Focus on treatment of disease

C)  Nurses prefer working during the day instead of evening or night shifts

D)  More critically ill patients being discharged to home from the hospital

Ans:  D

Chapter:  1

Cognitive Level:  Comprehension

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Nursing Process

Objective:  3

Patient Needs:  A-1

Feedback:  As a result of decreased hospital stays and more critically ill patients being released to home, home health care is becoming one of the largest practice areas for nursing.

13.  A nurse is practicing in an oncology clinic and her role includes clinical practice, education, management, consultation, and research. Which of the following would most accurately describe this nurse’s title?

A)  Midwife

B)  Clinical nurse specialist

C)  Nurse manager

D)  Staff nurse

Ans:  B

Chapter:  1

Cognitive Level:  Comprehension

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Caring

Objective:  5

Patient Needs:  A-1

Feedback:  Clinical nurse specialists practice within a circumscribed area of care. They define their role as having five major components: clinical practice, education, management, consultation, and research.

14.  Nursing continues to recognize the importance of collaboration with other health care disciplines to meet the complex needs of the patient. Which of the following would be an example of a collaborative practice model?

A)  The nurse and the physician discussing and jointly making clinical decisions

B)  The nurse accompanying the physician on rounds

C)  The nurse making a referral on behalf of the patient

D)  The nurse attending an appointment with the patient

Ans:  A

Chapter:  1

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Moderate

Integrated Process:  Communication/Documentation

Objective:  4

Patient Needs:  A-1

Feedback:  The nurse-physician collaborative practice model requires the nurse and the physician to function collaboratively in making clinical decisions. The collaborative model is a venture that promotes shared participation, responsibility, and accountability in a health care environment that is striving to meet the complex health care needs of the public.

15.  According to Maslow’s Hierarchy of needs, which dimension of care is considered primary in importance when caring for a dying patient?

A)  Spiritual

B)  Social

C)  Physiologic

D)  Emotional

Ans:  C

Chapter:  1

Cognitive Level:  Analysis

Difficulty:  Difficult

Integrated Process:  Caring

Objective:  1

Patient Needs:  D-1

Feedback:  Physical care is an individual’s most basic need according to Maslow’s Hierarchy of needs. When physiologic needs are met and the patient feels comfortable, other dimensions of care can be addressed.

16.  When prioritizing a patient’s care plan based on Maslow’s Hierarchy of needs, the nurse’s first priority would be:

A)  Allowing the family to see a newly admitted patient

B)  Ambulating the patient in the hallway

C)  Administering pain medication

D)  Teaching the patient to self-administer insulin

Ans:  C

Chapter:  1

Cognitive Level:  Application

Difficulty:  Difficult

Integrated Process:  Nursing Process

Objective:  1

Patient Needs:  D-1

Feedback:  In Maslow’s Hierarchy of needs, pain relief addresses the patient’s basic physiologic need. Allowing the patient to see his family addresses a higher-level need related to love and belonging. Activity, such as ambulation, is a higher-level need above the physiologic need. Teaching the patient is also a higher-level need related to the desire to know and understand and is not appropriate at this time, as the basic physiologic need must be addressed before the patient can address these higher level needs.

brunner and suddarth textbook of medical surgical nursing 12th edition test bank questions

0/5 (0 Reviews)
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

brunner and suddarth textbook of medical surgical nursing 12th edition test bank
Average rating:  
 0 reviews