Calculate with Confidence 5th edition Morris Test Bank

$10.00

  • Download: calculate with confidence 5th edition test bank
  • Price: $10
  • Published: 2009
  • ISBN-10: 0323056296
  • ISBN-13: 978-0323056298

Description

calculate with confidence 5th edition test bank

Gray Morris: Calculate with Confidence, 5th Edition

Chapter 01: Roman Numerals

Test Bank

COMPLETION

1. Perform the indicated operation and record the result in Roman numerals. (Use lowercase letters.)

7 × 2 = _____

ANS: xiv

MSC:Practice Problems

2. Perform the indicated operation and record the result in Roman numerals. (Use lowercase letters.)

29 − 1 = _____

ANS: xxviii

MSC:Practice Problems

3. Perform the indicated operation and record the result in Roman numerals. (Use lowercase letters.)

3 × 10 = _____

ANS: xxx

MSC:Practice Problems

4. Perform the indicated operation and record the result in Roman numerals. (Use lowercase letters.)

10 + 2 = _____

ANS: xii

MSC:Practice Problems

5. Write the following Arabic number as a Roman numeral. (Use lowercase letters.)

18 = _____

ANS: xviii

MSC:Practice Problems

6. Write the following Arabic number as a roman numeral. (Use lowercase letters.)

21 = _____

ANS: xxi

MSC:Practice Problems

7. Write the following Arabic number as a Roman numeral. (Use lowercase letters.)

11 1/2  = _____

ANS: xiss

MSC:Practice Problems

8. Perform the indicated operation and record the results in lowercase Roman numerals.

6 ×3 = _____

ANS: xviii

MSC:Practice Problems

9. Perform the indicated operation and record the results in lowercase Roman numerals.

30 − 6 = _____

ANS: xxiv

MSC:Practice Problems

10. Perform the indicated operation and record the results in lowercase Roman numerals.

12 ÷ 2 = _____

ANS: vi

MSC:Practice Problems

11. Perform the indicated operation and record the results in lowercase Roman numerals.

13 + 7 = _____

ANS: xx

MSC:Practice Problems

calculate with confidence 5th edition test bank