Critical Care Nursing: A Holistic Approach 9th edition Morton, Fontaine Test Bank

$10.00

  • Download: critical care nursing a holistic approach 9th edition test bank
  • Price: $10
  • Published: 2008
  • ISBN-10: 0781768292
  • ISBN-13: 978-0781768290

Description

critical care nursing a holistic approach 9th edition test bank

Chapter 1

1. A nurse decides to seek certification in critical care nursing. What is the most important benefit for the individual nurse in becoming certified in a specialty?
A) It will result in a salary increase.
B) It is required to work in critical care.
C) It demonstrates the nurse’s personal expertise.
D) It is mandated by employers.
2. The American Association of Critical-Care Nurses (AACN) sponsors certification in critical care nursing for several critical care subspecialties. What is the most important benefit of such certification for the profession of nursing?
A) Provides positive publicity for nursing
B) Validates nurses’ expert knowledge and practice
C) Mandated by government regulations
D) Demonstrates basic knowledge in the field
3. A nurse has achieved certification in critical care nursing. What is the most important effect that this certification will have on the nurse’s practice?
A) Recognition by peers
B) Increase in salary and rank
C) More flexibility in seeking employment
D) Increased confidence in critical thinking
4. The nurse cites evidence-based practice as a rationale for a patient care decision. What is the best description of evidence-based practice?
A) Decisions based on expert legal testimony
B) Use of best available research data
C) Evolution of nursing practice over time
D) Individual optimization of patient outcomes
5. The nurse caring for a critically ill patient implements several components of care. What component is an example of the use of evidence-based practice?
A) Use of a protocol for admission of a patient to the unit
B) Application of an insulin sliding scale method from research
C) Checking the patient’s armband before giving a medication
D) Limiting visits to immediate family only for 2 hours a day
6. The nurse wishes to increase the use of evidence-based practice in the critical care unit where he works. What is a significant barrier to the implementation of evidence-based practice?
A) Use of computerized records by the hospital
B) Health Information Privacy and Portability Act (HIPPA)
C) Lack of knowledge about literature searches
D) Strong collaborative relationships in the work setting
7. The nurse has identified an increase in medication errors in the critical care unit over the past several months. What aspect of medication procedures should be evaluated first?
A) Adherence to procedures by nursing staff
B) Clarity of interdisciplinary communication
C) Number of new employees on the unit
D) Changes in administration procedures
8. A critical care unit has decided to implement several measures designed to improve intradisciplinary and interdisciplinary collaboration. In addition to an expected improvement in patient outcomes, what is the most important effect that should result from these measures?
A) Identification of incompetent practitioners
B) Improvement in manners on the unit
C) Increased staff retention
D) Less discussion in front of patients and families
9. A nurse wishes to practice using the Synergy Model developed by the American Association of Critical-Care Nurses (AACN). What nursing behavior best supports use of this model?
A) Attending mandatory hospital-wide in-service programs
B) Self-directed study of best practice for the patients she cares for
C) Gathering demographic data on the patients admitted to the unit
D) Participating in a research study as a data collector
10. As part of the Synergy Model, the nurse has identified a patient characteristic of resiliency. What patient behavior demonstrates resiliency?
A) Dysfunctional grieving behaviors after receiving bad news
B) Developing a list of questions for the physician
C) Denial of any possible negative outcomes for a procedure
D) Assigning blame to others for undesired outcomes of illness
11. A patient is admitted to the critical care unit after receiving a mechanical heart implantation. In making a nursing assignment, the charge nurse best demonstrates application of the Synergy Model by assigning which nurse to care for this patient?
A) A newly hired new graduate nurse, for the experience
B) A nurse with a patient in the next room, for proximity
C) The most senior nurse on the unit, for political reasons
D) The nurse with most experience with this device, for expertise
12. A Muslim patient has been admitted to the critical care unit with complications after childbirth. Based on the Synergy Model, which nurse would be the most inappropriate to assign to care for this patient?
A) New graduate female nurse
B) Most experienced female nurse
C) New graduate male nurse
D) Female nurse with postpartum experience
13. Today’s critical care nursing environment is constantly changing. What nursing behavior best illustrates awareness of current events affecting critical care nursing?
A) Participating in the hospital’s efforts to recruit new nurses
B) Volunteering to serve on a disaster response planning committee
C) Adhering to content taught in basic nursing program
D) Attending hospital-mandated in-services without other education

Answer Key

1. C
2. B
3. D
4. B
5. B
6. C
7. B
8. C
9. B
10. B
11. D
12. C
13. B

critical care nursing a holistic approach 9th edition test bank

You may also like…