Human Diseases 4th edition Neighbors Test Bank

$15.00

  • Download: human diseases 4th edition neighbors test bank
  • Price: $15
  • Published: 2014
  • ISBN-10: 1285065921
  • ISBN-13: 978-1285065922

Description

human diseases 4th edition neighbors test bank

YOU GET ALL THE 21 CHAPTERS IN THE TEST BANK

Chapter 02 Mechanisms of Disease Test Bank

True / False

1. Chromosomal and genetic abnormalities are always incompatible with life.

a. True

b. False

ANSWER: False

2. Tissue can be inflamed but not infected.

a. True

b. False

ANSWER: True

3. Obesity has no effect on an individual’s life span.

a. True

b. False

ANSWER: False

4. Hypervitaminosis develops in individuals who consume large amounts of vitamins for extended periods of time.

a. True

b. False

ANSWER: True

5. Immunodeficiency is the immune response of the body being unable to defend itself due to a decrease or absence of

leukocytes, primarily lymphocytes.

a. True

b. False

ANSWER: True

6. The aging process is progressive and reversible.

a. True

b. False

ANSWER: False

7. The aging process leads to death due to a decrease in the ability of the body to fight disease.

a. True

b. False

ANSWER: True

Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 1

Name: Class: Date:

Chapter 02 Mechanisms of Disease

8. Diseases that are not lethal during the younger years could be the cause of death in older individuals.

a. True

b. False

ANSWER: True

9. Once the heart quits functioning, the person is considered brain-dead.

a. True

b. False

ANSWER: False

10. Symptoms of inflammation include redness, pain, swelling, and warm to the touch.

a. True

b. False

ANSWER: True

Multiple Choice

11. Hereditary diseases are classified in which of the following ways?

a. single gene abnormality

b. abnormality of several genes

c. abnormality of a chromosome, either the entire absence of a chromosome or the presence of an additional

chromosome

d. all of the above

ANSWER: d

12. Congenital means:

a. “begins in childhood.” b. “begins at puberty.”

c. “born with.” d. “begins in middle age.”

ANSWER: c

13. An example of a congenital disease or disorder is:

a. cerebral palsy. b. hypertension.

c. Down syndrome. d. both a and c.

ANSWER: d

14. Classifications of trauma include:

a. motor vehicle accidents. b. falls.

c. burns. d. all of the above.

ANSWER: d

Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 2

Name: Class: Date:

Chapter 02 Mechanisms of Disease

15. An example of triage, in general, is giving priority care to a patient who:

a. has ear pain.

b. has a small laceration on the forehead.

c. complains of crushing, radiating chest pain.

d. has low back pain.

ANSWER: c

16. Signs of inflammation include:

a. redness. b. being warm to the touch.

c. pain. d. all of the above.

ANSWER: d

17. Nutrition administered through the enteral route includes which of the following methods?

a. TPN b. subcutaneous

c. gastrostomy d. intravenous

ANSWER: c

18. Cachexia describes:

a. a well-nourished individual. b. an overweight individual.

c. an ill, thin individual. d. an ill, overweight individual.

ANSWER: c

19. General guidelines for a healthy lifestyle include all of the following EXCEPT:

a. maintaining body weight.

b. consuming excessive alcohol.

c. getting enough sleep and rest.

d. maintaining a moderate exercise schedule.

ANSWER: b

20. The aging process is affected by such factors as:

a. lifestyle. b. heredity.

c. stress. d. all of the above.

ANSWER: d

21. Criteria to determine brain death include:

a. a normal EEG. b. a normal EKG.

c. rapid respiration. d. a lack of response to stimuli.

ANSWER: d

Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 3

Name: Class: Date:

Chapter 02 Mechanisms of Disease

22. Examples of neoplasm include:

a. adenoma. b. lipoma.

c. melanoma. d. all of the above.

ANSWER: d

23. All of the following neoplasms are malignant EXCEPT:

a. lipoma. b. sarcoma.

c. carcinoma. d. glioma.

ANSWER: a

24. Obesity:

a. shortens one’s life. b. lengthens one’s life.

c. has no adverse effect on one’s life. d. b and c.

ANSWER: a

25. Examples of allergens include:

a. house dust. b. grass.

c. pets. d. all of the above.

ANSWER: d

Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 4

Name: Class: Date:

Chapter 02 Mechanisms of Disease

Matching

Match each item to a word or phrase listed below.

a. congenital

b. oncology

c. malignant

d. encapsulated

e. metastatic

f. total parenteral nutrition

g. enteral

h. degeneration

i. ischemic

j. infarct

26. cellular death

ANSWER: h

27. moving from site of origin

ANSWER: e

28. enclosed in a capsule

ANSWER: d

29. hypoxia caused by decreased blood flow

ANSWER: i

30. present at birth

ANSWER: a

31. usually deadly

ANSWER: c

32. area of dead cells commonly due to obstruction of arteries

ANSWER: j

33. nutrition through the small intestine route

ANSWER: g

34. study of cancer

ANSWER: b

35. providing total nutrition needed by giving nutritive liquid through the venous route

ANSWER: f

Chapter 02 Mechanisms of Disease

human diseases 4th edition neighbors test bank

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

human diseases 4th edition neighbors test bank
Average rating:  
 0 reviews