Textbook of Basic Nursing 10th edition Rosdahl, Kowalski Test Bank

$15.00

  • Download: textbook of basic nursing 10th edition test bank
  • Price: $15
  • Published: 2011
  • ISBN-10: 1605477729
  • ISBN-13: 978-1605477725

Description

textbook of basic nursing 10th edition test bank

Table of Contents for Rosdahl, Kowalski: Textbook of Basic Burins 10th edition

Part A Foundations of Nursing
Unit 1  The Nature of Nursing
 1      The Origins of Nursing
 2      Beginning Your Nursing Career
 3      The Healthcare Delivery System
 4      Legal and Ethical Aspects of Nursing
Unit 2  Personal and Environmental Health
 5      Basic Human Needs
 6      Health and Wellness
 7      Community Health
 8      Transcultural Healthcare
Unit 3  Development Throughout the Life Cycle
 9      The Family
 10    Infancy and Childhood
 11    Adolescence
 12    Early and Middle Adulthood
 13    Older Adulthood and Aging
 14    Death and Dying
Unit 4  Structure and Function
 15    Organization of the Human Body
 16    The Integumentary System
 17    Fluid and Electrolyte Balance
 18    The Musculoskeletal System
 19    The Nervous System
 20    The Endocrine System
 21    The Sensory System
 22    The Cardiovascular System
 23    The Hematologic and Lymphatic Systems
 24    The Immune System
 25    The Respiratory System
 26    The Digestive System
 27    The Urinary System
 28    The Male Reproductive System
 29    The Female Reproductive System
Unit 5  Nutrition and Diet Therapy
 30    Basic Nutrition
 31    Transcultural and Social Aspects of Nutrition
 32    Diet Therapy and Special Diets
Part B Nursing Care Skills
Unit 6  The Nursing Process
 33    Introduction to the Nursing Process
 34    Nursing Assessment
 35    Nursing Diagnosis and Planning
 36    Implementing and Evaluating Care
 37    Documenting and Reporting
Unit 7  Safety in the Healthcare Facility
 38    The Healthcare Facility Environment
 39    Emergency Preparedness
 40    Introduction to Microbiology
 41    Medical Asepsis
 42    Infection Control
 43    Emergency Care and First Aid
Unit 8  Client Care
 44    Therapeutic Communication Skills
 45    Admission, Transfer, and Discharge
 46    Vital Signs
 47    Data Collection in Client Care
 48    Body Mechanics and Positioning
 49    Beds and Bed Making
 50    Personal Hygiene
 51    Elimination
 52    Specimen Collection
 53    Bandages and Binders
 54    Heat and Cold Applications
 55    Client Comfort and Pain Management
 56    Preoperative and Postoperative Care
 57    Surgical Asepsis
 58    Wound Care
 59    End-of-Life Care
Unit 9  Pharmacology and Administration of Medications
 60    Review of Mathematics
 61    Introduction to Pharmacology
 62    Classification of Medications
 63    Administration of Medications
64      Administration of Intravenous Medications
Part C Nursing Throughout the Life Cycle
Unit 10  Maternal and Newborn Nursing
 65    Normal Pregnancy
 66    Normal Labor, Delivery, and Postpartum Care
 67    Care of the Normal Newborn
 68    High-Risk Pregnancy and Childbirth
 69    The High-Risk Newborn
 70    Sexuality, Fertility, and Sexually Transmitted Diseases
Unit 11  Pediatric Nursing
 71    Fundamentals of Pediatric Nursing
 72    Care of the Infant, Toddler, or Preschooler
 73    Care of the School-Age Child or Adolescent
 74    The Child or Adolescent With Special Needs
Unit 12  Adult Care Nursing
 75    Skin Disorders
 76    Disorders in Fluid and Electrolyte Balance
 77    Musculoskeletal Disorders
 78    Nervous System Disorders
 79    Endocrine Disorders
 80    Sensory System Disorders
 81    Cardiovascular Disorders
 82    Blood and Lymph Disorders
 83    Cancer
 84    Allergic, Immune, and Autoimmune Disorders
 85    HIV and AIDS
 86    Respiratory Disorders
 87    Oxygen Therapy and Respiratory Care
 88    Digestive Disorders
 89    Urinary Disorders
 90    Male Reproductive Disorders
 91    Female Reproductive Disorders
Unit 13  Gerontological Nursing
 92    Gerontology: The Aging Adult
 93    Dementias and Related Disorders
Unit 14  Mental Health Nursing
 94    Psychiatric Nursing
 95    Substance Abuse
Unit 15  Nursing in a Variety of Settings
 96    Extended Care
 97    Rehabilitation Nursing
 98    Ambulatory Nursing
 99    Home Care Nursing
 100 Hospice Nursing
Part D Your Career
Unit 16  The Transition to Practicing Nurse
101    From Student to Graduate Nurse  – NO TESTABLE MATERIALS 
102    Career Opportunities and Job-Seeking Skills – NO TESTABLE MATERIALS 
103    Advancement and Leadership in Nursing  – NO TESTABLE MATERIALS 

Chapter 1- The Origins of Nursing

1. Which should the nurse recognize as a Florence Nightingale nursing principle that is still practiced today?
A) The nurse must only follow the physician’s orders.
B) The nurse should spend time caring for others.
C) The nurse should minimize teaching the client.
D) The nurse must spend the majority of time keeping the environment clean.
2. The first recorded history of nursing begins with Biblical women who cared for the sick and injured. What contribution did Roman Matron Phoebe make to the origins of nursing?
A) Established first gerontological facility
B) First deaconess and visiting nurse
C) Established inns and hospitals for pilgrims
D) Namesake of the first free hospital in Rome in 390 AD
3. The first recorded history of nursing began with Biblical women who cared for the sick and injured. What contribution did Roman Matron Saint Helena make to the origins of nursing?
A) Established first gerontological facility
B) First deaconess and visiting nurse
C) Established inns and hospitals for pilgrims
D) Namesake of the first free hospital in Rome in 390 AD
4. Certain events in ancient and medieval times influenced the development of contemporary nursing. Both men and women of religious orders performed nursing care. The monastery itself became the refuge for the sick, in other cases; members of a religious order founded a hospital. In what time period were several monastic orders established to care for the sick?
A) 500 BC
B) 460 BC
C) First century
D) Second century
5. Florence Nightingale’s had several influences on modern nursing practice. Early nursing schools were established on the basis of the Nightingale plan. Which nursing programs were established on the basis of the Nightingale plan?

1.     Kaiserswerth School for Nursing

2.     Bellevue Hospital School of Nursing

3.     Connecticut Training School in New Haven

4.     Boston Training School at Massachusetts

A) 1, 2, 3
B) 1, 3, 4
C) 1, 2, 4
D) 2, 3, 4
6. Nightingale opened the first nursing school outside a hospital in 1860. Some principles of the Nightingale School for Nurses are still taught today. A beginning nursing student asks about the principles taught by the Nightingale Nursing School. What should the nurse’s answer include?

1.     Cleanliness is vital to recovery.

2.     Cure is better than prevention.

3.     The nurse must work as a member of a team.

4.     The nurse must use discretion, but must follow the physician’s orders.

A) 1, 2, 3
B) 1, 3, 4
C) 1, 2, 4
D) 2, 3, 4
7. The Nightingale School introduced a 1-year nursing course that included both classroom and clinical experience, a major innovation at that time. A student nurse is interested in knowing some of the Nightingale School’s innovation in the field of nursing. What should the nurse’s response include?
A) Establishment of a nurses’ residence
B) Exit examinations and academic and personal requirements, including a character reference before working
C) Records of each student’s progress that was later known as the “Henderson plan,” a model for current nursing programs
D) Records of school employment before graduation
8. The Nightingale lamp or the “Lamp of Learning” became a symbol of nursing and nursing education. A nursing student asks about the significance of the light of the lamp. What is the significance of the light of the lamp?
A) Warmth of caring
B) Symbolizes the striving for excellence
C) Energy of the nurse to heal others
D) Commitment of the nurse to heal others
9. When Florence Nightingale entered the battlefield near Scutari, Turkey she and the nurses had few supplies and little outside support. Which of the following interventions did Nightingale insist on, which immediately reduced the mortality rate?

1.     Securing more funds and support

2.     Establishing sanitary conditions

3.     Providing quality nursing care

4.     Procuring more medication

A) 1, 2
B) 1, 4
C) 2, 3
D) 3, 4
10. There are important individuals who contributed to the development of nursing in the United States. What contribution did Isabel Hampton Robb make to the development of nursing in the United States?
A) Founded the school of nursing at Johns Hopkins University
B) Continued to care for the sick when nursing was considered menial
C) Organized the school of nursing at Massachusetts General Hospital
D) Founded American public health nursing
11. There are important individuals who contributed to the development of nursing in the United States. What contribution did Lillian Wald make to the development of nursing in the United States?
A) Founded the school of nursing at Johns Hopkins University
B) Continued to care for the sick when nursing was considered menial
C) Organized the school of nursing at Massachusetts General Hospital
D) Founded American public health nursing
12. There are important individuals who contributed to the development of nursing in the United States. What contribution did Isabel Hampton Robb contribute to the development of nursing in the United States?
A) Founded the school of nursing at Johns Hopkins University
B) Continued to care for the sick when nursing was considered menial
C) Organized the school of nursing at Massachusetts General Hospital
D) Founded American public health nursing
13. There are several pioneer nursing schools in the United States. Which pioneer nursing school was established first?
A) Thompson Practical Nursing School in Brattleboro
B) Young Women’s Christian Association (YMCA)
C) Household Nursing Association School of Attendant Nursing
D) American Red Cross
14. There are several pioneer nursing schools in the United States. There are important milestones in the history of practical nursing education. Which pioneer nursing school began as a result of Richard Bradley, a public-spirited man, who determined that the local citizens needed nursing service?
A) Thompson Practical Nursing School in Brattleboro
B) Young Women’s Christian Association (YWCA)
C) Household Nursing Association School of Attendant Nursing
D) American Red Cross
15. A relative of a licensed nurse wants to pursue a degree in practical nursing. What type of school is most likely to provide this type of training?
A) American Red Cross
B) Young Women’s Christian Association
C) Vocational or community college
D) Local public library
16. A nurse educator is discussing the role of nurses during World War II with a group of new nurses in an army hospital. A new nurse asks about the impact of World War II on nursing. What should the registered nurse’s response include?
A) “World War II had equal rank assigned to male and female nurses.”
B) “World War II reduced the role of nurses in healthcare centers.”
C) “World War II started recruitment of men as well as women into nursing.”
D) “World War II marked the first emergency training of nurses.”
17. A nurse educator is discussing the role of nurses during the World War II with a group of new nurses in an army hospital. A new nurse asks about the impact of World War II on nursing. When were male nurses given ranking equal to female nurses in the armed forces?
A) Civil War
B) World War I
C) World War II
D) Korean War
18. A nurse is taking care of a paralyzed client. When discussing the current trend of home care in the 21st century with the nurse, the client asks about trends that are expected to influence the nursing profession. What should the nurse’s response include?
A) Lower acuity in hospital and long-term care settings
B) Shift to community-based care
C) Lifestyle factors and shorter life expectancy
D) Nursing education emphasizes service to clinical sites over education
19. A female nurse has completed her education and joined a community hospital. She asks the registered nurse (RN) about the impact of the women’s movement on present-day nursing. What should the RN’s response include?
A) “It has no impact; nurses still provide only primary care.”
B) “It encourages nurses to work in a more collaborative manner.”
C) “It allows nurses to work without having to report to primary care providers.”
D) “It encourages nurses to work independently.”
20. There are current trends that are expected to influence the nursing profession in the 21st century. Which factors create a need for more healthcare in the public sector?

1.     Homeless, unemployed, or underemployed individuals

2.     Many people have limited health insurance

3.     Devastating diseases are becoming more prevalent

4.     New advanced technology

A) 1, 2
B) 1, 3
C) 2, 4
D) 3, 4
21. A nurse is caring for a client with terminal cancer at the client’s home. Why should the nurse put greater emphasis on teaching with the family members taking care of the client?
A) Family members may have to manage the patient care controlled analgesia pump to manage the client’s pain.
B) Family members are expected to provide primary healthcare.
C) Family members are required to understand the advanced technical levels of care.
D) Hospital stays may need to be decreased.
22. There are current trends that are expected to influence the nursing profession in the 21st century. Which among the current trends have been the most influential for the nursing profession?

1.     Autonomy

2.     Changes in nursing education

3.     Technology

4.     Longer duration of hospital stay

A) 1, 2, 3
B) 1, 2, 4
C) 1, 3, 4
D) 2, 3, 4
23. Nursing insignia, uniforms, and the nursing school pin have importance in the field of nursing. Which are religious symbols represented in nursing?

1.     Maltese Cross on a nursing pin

2.     Star of David on a nursing pin

3.     Nursing nametag with hospital crosses

4.     Nursing cap with a Star of David

A) 1, 2
B) 1, 3
C) 2, 4
D) 3, 4
24. A licensed nurse has been asked to address a group of newly recruited nurses. What should the licensed nurse inform them about the nursing insignias?
A) Donning a nursing uniform is necessary when giving nursing care.
B) Wearing a nursing school pin is a required part of the nursing uniform.
C) Wearing a nametag is required when giving nursing care.
D) Displaying a religious symbol is preferred when providing nursing care.
25. There are war-related developments in nursing. What was the impact of World War I on nursing?
A) First emergency training of nurses
B) Isabel Hampton Robb wrote the nursing curriculum
C) The Navy School of Nursing was established
D) Hundreds of men were trained in this abbreviated program

Answer Key

1. B
2. B
3. A
4. C
5. D
6. B
7. A
8. B
9. C
10. A
11. D
12. A
13. B
14. A
15. C
16. C
17. D
18. B
19. B
20. B
21. A
22. A
23. A
24. C
25. A

textbook of basic nursing 10th edition test bank